Svi u mojoj blizini znaju koliko obožavam rođendane. Volim sve što rođendani u sebi nose. Volim veselje, druženja, drage ljude i tugu zbog onih kojih više nema, na taj dan nekako posebno prigrlim.

Bez sumnje najdraži mi je moj rođendan. Oduvijek ga volim. Još od kada sam bila klinka taj je dan za me dan veselja i zahvalnosti za sve moje realnosti i sve moje snove. Volim što me maze, pjevaju, donose poklone koji mi se ponekad čak i sviđaju. Volim jer mi na razne načine pokazuju da su dobili od mene nešto što im je važno i što cijene.

Potom volim rođendane svojih najbližih. Volim obiteljska tajna planiranja i predvidive rasprave. Čak i trapava rođendanska iznenađenja za mene imaju svoju čar.

Volim i rođendane svojih prijatelja. Veselim se kad vidim da su sretni. Imam i one koji ne vole svoj rođendan i baš zato ne slave i to mi je ok. Malo mi je doduše žao što ne vide taj rođendanski potencijal, pa se tješim što su ga barem obilježili po svojoj mjeri.

I jako baš jako volim rođendan koji nije moj, nije obiteljski i nije čak niti klasično prijateljski.

Još puno prije tog rođendana, sabirem zgode i nezgode proteklih godina. Prisjećam se škiljenja u ekran u vrijeme koje službeno na kalendaru ne postoji. Prisjećam se kad smo kopale po kasici i brojale žute čekajući da nešto naplatimo. Prisjećam se osmjeha zadovoljnih klijenata nakon nemogućih projekata u kojim smo ostali vjerni svojim vrijednostima. Prisjećam se zagrljaja i podrške kad ti najviše treba.

Najviše volim kad se na taj dan okupimo. Kao od šale utonem u te poglede. Dobije mi smisao priča o prošlim životima, jer nema šanse  da sam stigla u ovom životu toliko dobra napraviti da zaslužim sve te ljude sresti, upoznati i s njima raditi. Obožavam to što smo različiti i što vidim naše snage na djelu u tim opuštenim trenutcima možda još i jasnije prepoznajem pojedinačne i timske oslonce. Da ne bi bilo zabune mogla bih navesti i mane i to one na kojima ima smisla raditi i one u koje ni sekunde vremena ne treba uložiti. No tko sam ja da dajem povratnu informaciju, kad oči klijenata puno bolje vide. Moje ja da budem tu, podržim, služim i jasno pokažem kako puno toga dobijem od svakog ponaosob, koliko mi je to važno i koliko to cijenim. I to svaki dan. Na rođendan – posebno!

Sretan nam dvanaesti pravoformulaški rođendan!

Dragi naši jako cijenimo i vesele nas vaša mišljenja. Koje snage vi vidite u Pravoj formuli? 

  • Na ovom linku nalazi se forma koju vas ljubazno molimo da ispunite :) na način da upišete 3 snage koje nas najbolje predstavljaju.