Učenje bez granica

U našoj online učionici pronađite edukacije soft vještina, vještina rukovođenja i teme iz pozitivne psihologije. Gotovo sve edukacije koje izvodimo u učionici prilagodili smo učenju na daljinu preko različitih online platformi (Zoom, MS Teams, Addobe Connect, Webex).

O tome koje promjene u učenju donose online edukacije i kako ih odabrati pišemo u našem blogu Učenje je ključ.

 

Naše online edukacije su praktične, zabavne i primjenjive.


Vještine rukovođenja

Imate li vještine uspješnog lidera? Danas znamo da teorija velikih karizmatičnih vođa koji se rađaju kao veliki lideri nije točna. Imati osobine lidera razvija se cijeli život, od kada vodimo sebe prema osobnim ciljevima, a zatim i druge prema zajedničkim ciljevima. Komunikacijske vještine, vještine utjecaja, donošenje odluka, strateško planiranje, razvoj zaposlenika, motiviranje – sve su to vještine koje učimo.

Detaljnije

Razvoj mekih vještina

Osim stručnog znanja i iskustva za uspjeh u današnjem svijetu rada potrebne su i vještine za koje često nemamo diplomu ili certifikat. Te vještine nazivamo meke vještine (Soft skills). U našem blogu Učenje je ključ donosimo pomoć u odabiru adekvatne online edukacije za razvoj vještina.

Detaljnije

Wellbeing

Psihologija pozitivnog  dugi niz godina proučavala je što je to što omogućuje nekim ljudima da se nose s izazovima, dok se drugi izgube u krizi. Što je to što te ljude čini otpornijima i snažnijima te im daje mogućnost da s lakoćom prolaze kroz svakodnevne brige ili teške životne situacije? Naše edukacije iz područja dobrobiti donose vam praktične alate za dobar život.

Detaljnije