Je li moj posao pravedno plaćen? Često to pitanje čujemo među zaposlenicima. Zanima li vas kako osigurati konkurentu plaću – imamo pravu formulu za vas.

Job Formula Tool je alat za vrednovanje radnih mjesta koji vam osigurava određivanje interne vrijednosti i složenosti poslova, a zaposlenicima pravednu plaću u usporedbi s poslovima koji imaju sličnu vrijednost. Iz dosadašnjeg iskustva rada u velikim i malim organizacijama, razvili smo metodologiju i kriterije za vrednovan je radnih mjesta koji osiguravaju sustavan pristup i podržavaju strategiju upravljanja ljudskim potencijalima. 

 Kako funkcionira Job Formula Tool?

Vrednovanje radnih mjesta je uspoređivanje poslova prema unaprijed određenim kriterijima i skalama kako bi se odredila njihova relativna važnost za organizaciju. U savjetovanju polazimo od razumijevanja organizacije: poslovanja, kulture i potreba i pomažemo vam definirati kriterije vrednovanja koji podržavaju strateške ciljeve kompanije.

Na raspolaganju je razrađen dovoljan broj kriterija koji prilikom odabira pokrivaju različite branše, veličine organizacija i potrebe.

Stručnjaci Prave formule pomoći će vam:

  • definirati kriterije i prilagoditi alat potrebama vašeg poslovanja
  • provesti vrednovanje radnih mjesta
  • Izraditi strukture složenosti radnih mjesta kao podlogu za izradu platnih razreda i karijernih puteva
  • educirati interne resursa za provedbu vrednovanja radnih mjesta u vašoj organizaciji
  • izraditi ili revidirati opise radnih mjesta kao kvalitetnu podlogu za vrednovanje
  • izraditi ili revidirati sustava plaća na temelju vrednovanja radnih mjesta

Kontaktirajte nas za sastanak i prezentaciju!