Saznaj koje vrline i snage ljudi vide u tebi

At my best 360 alat koji ti pomaže bolje razumjeti svoje snage.

Putem jednostavnog alata možeš zatražiti povratne informacije od najviše 12 osoba i otkriti koje tvoje prednosti i jake strane vide kolege, prijatelji, obitelj ili klijenti.

Kako se koristi?

Kada pošalješ poziv svojim prijateljima, obitelji, kolegama ili klijentima oni trebaju jednostavnim odabirom riječi i fotografija na zaslonu računala, tableta ili mobitela odabrati one koje te nabolje opisuju. Također mogu upisati i komentare, kako bi njihove povratne informacije bile konkretne i  podijelili ono što najviše cijene kod tebe..

Na kraju, možeš pristupiti svim rezultatima putem interaktivnog pregleda svojih snaga. U pregledniku snaga možeš vidjeti koje su tvoje snage vidljive svima, usporediti snage i pročitati sve komentare koje su podijelili tvoje kolege, prijatelji i obitelj.

Alat i preglednik je na engleskom jeziku, a komentari mogu biti na hrvatskom jeziku i kao takvi bit će dio preglednika snaga. 

Po čemu se razlikuje od drugih alata?

Samo snage - za razliku od drugih alata, At my best 360 sadrži samo snage i bavi se samo onim najboljim u tebi

Otvoreno i transparentno - za razliku od drugih alata ovdje je jasno tko ti je dao povratnu informaciju, nema potrebe za anonimnošću i tajnosti kada su u pitanju snage.

Opisni, kvalitativni rezultati - bez zamornih upitnika ili dugih izvješća punih tablica podataka i bar-grafikona, samo povratne informacije koje imaju osobno značenje.

Zabavno i motivirajuće - gotovo 90% korisnika kaže da preferiraju ovaj način davanja povratnih informacija od standardnih 360 procjena. 

Motivirajuće i osnažujuće - rezultati su često motivirajući i ponekad vrlo duboki i dirljivi.

 

Saznaj što drugi misle o tvojim vrlinama AtMyBest 360 u našem webshopu: