Katarina Pavliša je HR konzultant i wellbeing coach, posvećena organizacijskom razvoju i programima osobnog razvoja za poboljšanje kvalitete života.

Kao HR konzultant posebno je specijalizirana za područje organizacijskog dizajna, sistematizacije i vrednovanja poslova, sustave plaća i nagrađivanja te upravljanjem učinkom i poslovnim ciljevima. U domeni osobnog razvoja pomaže zaposlenim osobama u razvoju i implementaciji uspješnih wellbeing strategija.

Međunarodno je certificirani Mindfulness i NLP Master Trener te Business i Wingwave Coach, a njenu stručnost podupire preko 20 godina iskustva rada s ljudima, u korporacijama i poduzetništvu kao rukovoditelj, konzultant za ljudske potencijale, edukator i coach. Radeći u području upravljanja ljudskim potencijalima u organizacijama i rukovodećim pozicijama poput Coca-Cole, AWT-a i Croatia Airlines, iskusila je koliko je važno raditi na svom mentalnom, emotivnom i fizičkom zdravlju. Nakon više od 10 godina organizacijskog života i iskustva, pridružila se poduzetničkoj inicijativi Pravoj formuli u želji da pomogne organizacijama u razvoju ljudi kroz savjetovanje, edukacije i coaching. U međuvremenu posvetila se i radu s ljudima kroz programe osobnog razvoja kako bi im pomogla da se riješe strahova i blokada i žive svjesnije, sretnije i ispunjenije.

Vjeruje kako svatko posjeduje sve unutarnje resurse za ostvarenje uspjeha i zadovoljstva u životu.