Pojedincima koji žele brzu i pristupačnu neovisnu stručnu procjenu svojih voditeljskih sposobnosti. Odjelima ljudskih potencijala koji žele procijeniti voditeljske sposobnosti svojih zaposlenika.

Igra vodi igrača kroz niz scena i zadataka. Igra se treba odigrati neprekinuto u trajanju od oko 2h. Svaki modul igre ima svoje ograničeno vrijeme. Iako je vrijeme ograničeno, važna je i točnost odgovora.

Nažalost, zbog prirode igre to nije moguće. Igru se mora odigrati u neprekinutoj sesiji da bi se mogli dobiti relevantni rezultati.

Po završetku igre glavni rezultati su vidljivi na ekranu. Cjelokupni izvještaj u kojem su naglašene i preporuke za razvoj stiže na e-mail igrača.

Nije. Igra je namijenjena osvještavanju razvojnih potreba u području voditeljskih kompetencija i preporuka je koristiti je isključivo u tu svrhu.

Svaka se kompetencija procjenjuje kroz više scenarija igre tj. kroz različite zadatke što otežava upravljanje odgovorima. Zbog takve mehanike igre, upravljanje odgovorima neće dovesti do ''boljih rezultata'', već do povratne informacije koja za igrača nije korisna ni relevantna. Svrha igre je osvijestiti u čemu je igrač već dobar, a gdje su ključna područja razvoja i najveću korist od igre imamo kad odgovaramo iskreno i autentično. Znatiželja, hrabrost i volja za učenjem nužan su sastojak uspjeha svake svemirske misije, pa tako i ove 😊

Jako nam je važno prikupiti što više povratnih informacija – kakvo ti je bilo iskustvo igranja, što ti se više svidjelo, a što manje, imaš li potrebu još nešto podijeliti s nama nakon igranja?