Dr. sc. Veseljka Lovrić je konzultantica za razvoj organizacija i ljudskih potencijala, trener i edukator u vještinama rukovođenja i psihološkim temama, profesionalni coach te psihoterapeut u edukaciji.

S više od 20 godina iskustva u ljudskim resursima i psihologiji, spaja teoriju i praksu kako bi pružila konkretne, primjenjive savjete te podršku razvoju ljudi i organizacija. Poticanje potrebnih učenja, promjena i akcija za uspješan, zdrav i održiv rast njena je strast i glavni pokretač.

Karijeru u ljudskim potencijalima započela je kao korporativni stručnjak, a od 2007. godine kao konzultantica i trenerica surađuje s brojnim organizacijama u implementaciji HR procesa, treninzima i coachingu.

Diplomirala je i doktorirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te predaje na Specijalističkom poslijediplomskom studiju Upravljanja ljudskim potencijalima Sveučilišta u Zagrebu. Profesionalna je coach-mentorica educirana na Oxford Brookes University u skladu s EMCC standardima. Trenutno pohađa edukaciju sistemske psihoterapije u skladu s EFTA akreditacijom.

U individualnom radu s klijentima, pomaže im da prepoznaju i razviju svoje potrebe, te ostvare ciljeve koji su im važni. Fokusira se na razvoj vještina vođenja, prezentiranja, unapređenje odnosa, upravljanje stresom, osobnim blokadama, učinkovitost, te osnaživanje potencijala i talenata.  Vjerujem da svaka osoba želi rasti i razvijati se i da baš svatko od nas u tome može biti uspješan kada za to ima pravu priliku i podršku.