Ljepota, jednostavnost, kreativnost, svojevrsna magija i uzbuđenje …i sve to u službi rješavanja problema…može li bolje? Zaista dobra coaching igra Points of You nam omogućava da nađemo rješenje čak i kad nam se čini da ga nema. Koristeći obje strane mozga dobijemo uvid u puni potencijal onoga što je već u nama.

Bili smo u potrazi za nekom metodom ili alatima koja će nam biti od koristi u individualnom radu, ali i u timskom coachingu, grupnom coachingu i treninzima. Toliko smo se zaljubili u Ponits of You da je svaki član tima Prave formule certificiran za rad s ovim divnim kartama.

Coaching Game je jednostavan alat koji donosi novu način razmišljanja o problemu ili temi koju želimo riješiti. Igra sadrži 65 karata, knjigu od 165 stranica s pričama, citatima i moćnim coaching pitanjima. Radi se o alatima za rješavanje problema koji aktiviraju i lijevu i desnu stranu našeg mozga, pomažu nam promijeniti kut gledanja, perspektivu koju imamo prema problemu ili rješenjima i na taj način nas vode do ideja „izvan kutije“. Ta promjena se događa kada gledamo fotografiju i riječ u isto vrijeme. Fotografija aktivira desni, kreativni dio našeg mozga, a riječ aktivira lijevu, analitičku stranu.

Isprobajte: http://www.points-of-you.com/play/welcome