POVEĆAJTE ZADOVOLJSTVO I INSPIRACIJU U SVOM POSLU I ORGANIZACIJI

Radionica Četiri sobe promjene

 

Dobrodošli na inspirativan dan u kojem ćete dobiti jasnu sliku što Četiri sobe promjene mogu donijeti vama i vašoj organizaciji.

 

Četiri sobe promjene predstavljaju teoriju, tj. cijeli koncept o promjeni i produktivnosti. Pojedincima, grupama i organizacijama pomažu bolje razumjeti što se događa s nama samima i s našom okolinom kada smo suočeni s promjenama, krizama i drugim poteškoćama.

Koncept Četiriju soba promjene izvrsno je prihvaćen alat za upravljanje promjenama u poslovnom svijetu jer potiče i olakšava individualnu i kolektivnu odgovornost, stvarajući temelj za aktivno i svjesno rukovođenje i predan timski rad.

Jednako je primjenjiv u različitim organizacijama, bez obzira na njihovu veličinu, razvojnu fazu, strukturu ili tržište kojem su okrenute. Svojim modelima, analitičkim instrumentima i alatima koncept utječe na promjenu u svim organizacijama, i to u kratkom vremenu i uključujući sve zaposlene.

Zbog toga ovaj koncept često nazivaju najpraktičnijom i najkorisnijom psihološkom teorijom.

 

Uvod u Četiri sobe promjene®

Uvod u Četiri sobe promjene analitički je instrument koji koristi iskustveni pristup za upoznavanje s teorijom. Pogodan je za rad s malim, srednjim ili velikim grupama — čak i s do nekoliko stotina ljudi istovremeno. Alat je pristupačan i lako razumljiv te omogućava učinkovito razumijevanje faza i stanja kroz koja prolazimo u promjeni, a posebno se usredotočuje na poslovne situacije.

 

Organizacijski barometar®

Organizacijski barometar mjeri klimu grupe ili organizacije u malim, srednjim, velikim ili vrlo velikim sustavima. Među ostalim, instrument mjeri stupanj spremnosti na promjenu i služi kao alat za razumijevanje prepreka te planiranje konkretnih akcija. Organizaciji, pojedincu ili menadžmentu pomaže odgovoriti na pitanja: Kako nam ide? Kako se osjećamo u vezi s tim? Što želimo poduzeti u vezi s tim? Omogućuje pripremu, analizu i obradu podataka u stvarnom vremenu na način da sve zaposlenike aktivno uključuje u planiranje i upravljanje akcijama. Učinci primjene vrlo su snažni i vitalni za organizaciju.

 

Sadržaj radionice:

  • Što su Četiri sobe promjene?
  • Praktična primjena dva alata: "Uvod u Četiri sobe promjene" i "Organizacijski Barometar"
  • Informacije o ostalim alatima
  • Kako postati autorizirani korisnik alata Četiri sobe promjene

 

Što su rekli polaznici?

  • "Dobio sam puno spoznaja o sebi i svojoj organizaciji koje ne bih dobio na neki drugi način. Preporučujem!"
  • "Radionica Upoznajte Četiri sobe promjene je jako inspirativna i dobila sam sve potrebne informacije koje sam trebala o konceptu i načinu certifikacije."
  • "Upoznati Organizacijski barometar bio je pun pogodak. Želim upoznati svoje kolege i šefa što sve možemo postići."

 

Termin radionice:

18.03.2020. (na hrvatskom jeziku)

Vrijeme: 09:00 - 16:00

Mjesto: Petrova 6b, Zagreb

Cijena: 1.200 kn + PDV (u cijenu su uključeni materijali, ručak i osvježenja za vrijeme pauza)

Prijavite se na: prava.formula@pravaformula.hr